Известие

Collapse
No announcement yet.

къде в пловдивскирегион боядисване на джанти,(освежаване)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги днес следобед наи-късно утре ще взема джантите от сервиза, ще пусна снимки как са станали и инфо, но по предварителни уговорки за 4-те 100 кинта макс, нямам търпение да ги видя,сега карам с едни от алфа,летни 15',приличат на тези тип тел.шайба, ама са ми толкова грозни че немога да ги гледам
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

[quote=rusiq86;460666]колеги др понеделник ще нося мойте джанти от снимките за освежаване, и вс както си му е реда, та след това ще постна снимки, др седмица сряда,четвъртък ще са отново на колата,общо за 4-те,става дума за махане боя,пръскане и лак и вс процедури с нужните неща на цена 100 кинта,ще са в цвят сив металик както колата,сега са само сиви

поздрави[/quoteкъде ще ги носисш

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        колеги днес следобед наи-късно утре ще взема джантите от сервиза, ще пусна снимки как са станали и инфо, но по предварителни уговорки за 4-те 100 кинта макс, нямам търпение да ги видя,сега карам с едни от алфа,летни 15',приличат на тези тип тел.шайба, ама са ми толкова грозни че немога да ги гледам
        от кой сервиз

Comment

pitstop! там си я правя от автокаското и съм доволен
          sigpic

Comment

kъде е това

Comment

дунавмост колега, ще пусна снимки утре, сутринта ще сменям рейка и после ще слагам джантите,следобед ще ги взема, ако искаш след това ще ти дам пов.инфо
              sigpic

Comment

къде в полвдив има дунав мос

Comment

пич аз съм от русе, недорозомение нещо
                  sigpic

Comment

прочети заглавието на темата.

Comment

"колега ако ти се идва до русе за 100 кинта и 4-те ти ги оправят и боя,лакче вс" първия ми пост
                      колега ако беше прочел постовете, които съм пуснал, щеще да разбереш че съм от русе независимо от заглавието, а не да ми пускаш безсмислени постове и коментари, чети подробно др път, нищо лично,джантите са страхотни колеги, аз ви препоръчвам да проверите в някой сервиз кадето си правите колите,бояджия! навсякаде ги правят
                      sigpic

Comment

При твоя случай, в какво точно се състоя освежаването, и ако може дай снимки да видим как изглеждат преди и сега
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

пълна процедура по махане на боята, кит, слагане на нова,лак, снимката е с лошо качество но иначе се вижда
                          Attached Files
                          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 09:46.
                          sigpic

Comment

И какво викаш 100лв за 4-те? кит/боя/лак + труда ? Аз да взема верно да дойда до РУСЕ За колко време ги правят колега?
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

пича има мн работа, работи със застрахователното ми дружество, от там и го знам, еми 3 дена отидоха, иначе това е цена за 17' дам 100 кинта, но зависи от състоянието, моите имаха нужда от доста работа по борда, дребни неща но...мн съм доволен от резултата, само едно не ми харесва: джантите са толкова лъскави че само те се открояват пред колата
                              sigpic

Comment

колега ас се занимавам с това , от пазарджик сам взимам 130 кинта за четирите с цвят които си избереш ти , естествено и с лак против надраскване
                                ако се интересуваш пиши ми на лични
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X